Sales Manager

Ny Sales Manager i Telemagic Group AS

Posted on

Ny Sales Manager i Telemagic Group AS!

Telemagic Group AS har fra 01.01.2018 ansatt Dag Harald Johansen som Sales Manager.

Dag Harald er spesialist på flerspråklige call- og kundesentre og vil med sin kunnskap bli sentral i den internasjonale satsingen til Telemagic Group AS. Dag Harald har 21 års erfaring fra call- og kundesentermarkedet i flere forskjellige land. Han har det siste året arbeidet som Key Account Manager i Norden, Sentral- og Øst-Europa, samt Asia.

Dag Harald er genuint interessert i salg, drift og utvikling av call-og kundesenter, og har allerede vist gode salgsresultater som Key Account Manager.

Det spennende her er at vi får en salgssjef som både har erfaring fra drift av callsentre, samt erfaring fra å selge call- og kundesenterløsninger. Dette er en unik kombinasjon som gjør at vi enkelt kan klare å forstå kundenes behov, slik at vi kan levere konkurransedyktige løsninger til både nye og gamle kunder.

Fra 1997 til 2006 jobbet Dag Harald i forskjellige funksjoner i Teleperformance Norge AS. I perioden 2001 til 2004 hadde han ansvaret for all produksjon ved Teleperformance sine avdelinger i Norge.

Fra 2006 til 2015 hadde Dag Harald rollen som daglig leder, partner og eier i selskapet UniCall AS, Central and Eastern Europe. Deretter deltok han i etableringen av Svalcom AS, samtidig som han startet Dagh Consulting AS. Dag Harald har også jobbet tett opp mot Nordma og andre bransjeorganisasjoner for callsentre i flere land.

Med sin allsidige bakgrunn er Dag Harald et viktig tilskudd i TMG sin satsing for å vokse innad i Norge.

Vi presenterer i dag med stor glede Dag Harald Johansen som Telemagic Groups salgssjef og vi ser frem til en innovativ leder som kan fortsette å sette TMG på kartet fremover.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *